Hostel na Primorskem - med slovensko Istro in Krasom!

Hostel Ociski raj ponuja namestitev v privatnih ali v večposteljnih sobah s souporabo skupne kuhinje in kopalnic. Cena na osebo na noč znaša 12€, kar pa vključuje tudi posteljnino, brisačo in turistično takso. V poletnih mesecih je cena nočitve višja.

Člani Hostelling International imajo pri nas 10% popusta na nočitev. 

Hostel Ociski raj boste našli v vasi Ocizla, le 4 kilometre od naselja Kozina, kjer se nahajajo najbližnje restvracije ter trgovina. Do Kopra nas loči le 22 kilometrov. Črni Kal s svojimi plezalnimi stenami se najaha le 8 km stran od hostla, plezališči Osp in Mišja peč pa 11km. Iz naše kuhinje seže pogled do Slavnika, kolesarjem pa je poznano kolesarjenje po nekdanji železniški trasi po Glinščici (Val Rosandra) do Trsta. V bližnji okolici se nahaja kar lepo število jam, poznane pa so predvsem Škocjanske jame (12km od nas), Dimnice (Slivje), Vilenica ter Divaška jama.

Ne pozabimo še na Zeliščni vrt v Kačičah (Belajeva domačija), grad Socerb, kobilarno Lipica, neokrnjene Brkine (slepe doline), Ito Rino v Divači, Tigrovsko pot Ocizla - Beka,  itd.  

Naši gosti imajo na voljo brezplačen brezžični internet ter najem koles (5€/dan). K hostlu spada še manjši zeliščni vrt ter nekaj domačih živali. 


Vabljeni!

    

 

Vavčer za tržne raziskave tujih trgov

Podjetje Mladinski dom Jana Jurič s.p. je pri Javnem skladu Republike Slovenije za podjetništvo pridobilo subvencijo na javnem pozivu za Vavčer za tržne raziskave tujih trgov, ki ga delno sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Namen subvencije je izdelava Tržne raziskave za trg: Avstrija. Operacija bo trajala do septembra 2019. Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) in Republika Slovenija.

 

_________________________________________________________________________________

 

Ključne besede: hostel, sobe, Ociski raj, Ocizla, spanje, nastanitev, namestitev, prenočišča, plezanje, Kozina, Kraški rob, Osp, Mišja peč, Črni Kal, Trst/Trieste, Škocjanske jame, Koper, Slavnik, Glinščica/Val Rosandra, Kras, Istra, Brkini, Socerb, Piran, Primorska, Slovenija 

 

AKTUALNO

Nearby climbing crags Osp, Mišja peč, Črni Kal;

Škocjan caves, Postojna cave;

cityes Trieste, Ankaran, Koper, Izola, Kozina, Hrastovlje, Piran 

info@ociskiraj.si +38640874745

sLOVEnia

 

***************************************

Dobrodošli na Primorskem! Rezervacije: info@ociskiraj.si ali 040874745 

 

  • O nas

  • Novice

Lahko nas tudi kontaktirate na: